Skrien, Ivar, skrien!

Sarežģītība: Vidējs

Ilgums: Ilgs

Prasības: Jābūt izpildītiem Jungle Potion un Druidic Ritual kvestiem

15 Agility

30 Cooking

5 Fishing

Augstāka līmeņa Agility un Herblore padarīs kvestu vieglāku.

Apbalvojums:

2 Quest Points

5'000 Cooking xp

5'000 Fishing xp

2'500 Attack xp

2'500 Strength xp

2000 gp, Rune spear (kp), 2x Squel spins, iespēja izgatavot šķēpus, atļauja atjaunot Prayer punktus pie Tai Bwo Wannai ciema altāra.

Nepieciešamie priekšmeti: Agility potion (4), Small fishing net, Pestle and Mortar, Knife, Tinderbox, Karamjan rum, Banana, Steel spear vai labāka metāla šķēps, loks un bultas vai kaujas burvestības, lai nosistu lvl 3 mērkaķi, Seaweed (var iegūt kvesta laikā), Jogre bones (var iegūt kvesta laikā). Ieteicams arī ēdiens un Antipoison potion. Ja tavs Cooking līmenis nav daudz lielāks par 30, ieteicams līdzi paņemt Chef's delight, kas to palielinās.

 

Kvests:

Virsaitis Timfraku

 

(Vajadzīgie priekšmeti kvesta pirmajai pusei: tikai Small fishing net, ja esi zemāka līmeņa spēlētājs, paņem ēdienu un Antipoison, taču raugies, lai nenestu somā vairāk par 6 priekšmetiem)

1. Runā ar Tai Bwo Wannai ciema virsaiti Timfraku, kurš sastopams rietumu puses mājas otrajā stāvā. Virsaitis lūgs tevi pavēstīt labās ziņas no Jungle Potion kvesta viņa trim dēliem: Tamayu, Tinsay un Tiadeche, kā arī panākt, lai viņi atgriežas ciematā.

Ivars

Salas karte

2. Sāc ar Tamayu, Timfraku pirmo dēlu. Viņš atrodas dienvidaustrumos no ciemata, rūdas raktuvju tuvumā. Tamayu neatgriezīsies tēva mājās, iekams nebūs nokāvis vietējo briesmoni Shaikahan. Dodies viņam līdzi medībās, un redzēsi, kā viņš baksta Shaikahanu ar pīķi. Pēc tam Tamayu žēlosies, ka ir pārāk neveikls, šķēps slikts, bet pats medījamais pārāk ātri atveseļojas.

Tamayu pret Shaikahan

3. Dodies uz Brimhaven pilsētu un runā ar veco zvejnieku Lufubu, kurš turpat līcī makšķerē. Apjautājies par viņa vecumu un citām personīgām lietām, un piedāvājies sagādāt viņam ēsmu zvejošanai. Viņš tev liks saķert 20 Karambwanji zivis no ezeriņa, kas atrodas dienvidos no Tai Bwo Wannai ciema. Nozvejo vismaz 22 gabalus, 20 atdod Lubufu, bet vismaz divas no zivīm paturi sev.

Lubufu

4. Nodod Lubufu lomu, un runā vēlreiz ar viņu. Vecais piedāvās tev kļūt par viņa mācekli. Piekrīti, un viņš tevi apmācīs Karambwan zvejošanas knifos, kā arī pasniegs Karambwan vessel kopā ar 1'500 Fishing xp. Iebāz vienu no pāri palikušajiem Karambwanji zvejošanas podā.

5. Sameklē otru dēlu, Tiadeche. Viņš atrodas salas austrumu daļas ziemeļu krastā. Tev nāksies šķērsot upīti, lai tiktu salas viņā pusē. Tur tevi sagaidīs bariņš ar Jogres. Nosit vienu, lai iegūtu Jogre bones, ja tev vēl to nav. Uzmanies, pa ceļam, iespējams, uzdursies Shaikahan (lvl 83)!

Baļķis

Tiadeche mērķis ir noķert Krambwan. Pasniedz viņam savu Karambwan vessel, kurā par ēsmu ielikta Karambwanji zivs. Tiadeche pamēģinās, un Karambwan pieķersies, to piedāvās tev. Pieņem dāvanu. Viņš lūgs aiznest Karambwan ķeramo trauku trešajam brālim, Tinsay.

Tiadeche

6. Atgriezies pie Lubufu un pieprasi jaunu Karambwan vessel. Samelo, ka iepriekšējo aprija haizivs.

(Nepieciešamie priekšmeti kvesta pabeigšanai: Agility potion (4), Pestle and Mortar, Knife, Karamjan rum, Banana, Steel spear vai labāka metāla šķēps, loks un bultas vai kaujas burvestības, Seaweed (var iegūt pa ceļam), Jogre bones, Tinderbox, Chef's Delight, ja ir neliels Cooking līmenis)

7. Sagriez šķēlītēs banānu un iestūķē to ruma pudelē.

8. Brimhaven krāsnī izcep Karambwan, kam jākļūst indīgi zaļam. Lai nepiededzinātu, ieteicams pirms tam iedzert Chef's Delight, kas palielinās tavu Cooking līmeni (piededzinot nāksies sadabūt jaunu Karambwan, tam nepieciešams 65. Fishing līmenis, taču arī iespējams iegādāties no citiem spēlētājiem). Samal indīgo Karambwan, izmantojot Pestle and mortar, tad uzzied iegūto pastu līdzpaņemtajam šķēpam (tam jābūt no Steel vai labāka metāla).

Nākamo soli pildi ļoti uzmanīgi, ieteicams visu laiku lietot labo peles taustiņu, lai netīšām neapglabātu Jogre bones!9. Samal ar Pestle and mortar vienu no noķertajām Karambwanji.  Lieto Jogre bones kopā ar Tinderbox, lai tos apsvilinātu un iegūtu Burnt jogre bones (ja tas nestrādā, sameklē kādu Furnace (vistuvākā atrodama TzHaar pilsētā) un apdedzini kaulus tur). Apzied kaulus ar Karambwanji paste un visu to darīšanu apcep uz plīts.

10. Ar loku un bultām vai maģiju nomedī mērkaķi, un ar līķi dodies pie Tamayu. Iedod viņam Agility potion (4) un ar Karambwan indi noziesto šķēpu. Dodies līdzi medībās un kļūsti par liecinieku Tamayu uzvarai.

Leģendārā cīņa

Pasniedz Tamayu sevis nomedīto pērtiķi, viņš to nodīrās. Kaulus vari aizmest, bet paturi ādu.

11. Dodies uz Cairn Isle, kur mīt trešais brālis Tinsay. Piekrastē mētājas Seaweed. Paņem vienu, ja vēl neesi to izdarījis. Lai nokļūtu salā, jāuzrāpjas pa akmeņu nobrukumu un jāšķērso piekaramais tilts. To darot ir iespējams ievelties ūdenī, zaudējot 10% no Life Points. Mazāka iespēja nokrist ir tad, ja tiltu šķērso, mierīgi ejot, nevis skriešus.

Jārāpjas

Kad tiksi otrā pusē, ieraudzīsi Tinsay. Viņam būs nepieciešami materiāli statujas salabošanai tēva ciemā.

Tinsay

12. Ja esi rūpīgi sekojis līdzi pamācībai, vari viņam uzreiz nodot ruma pudeli ar banāniem. Nākamo prasīto priekšmetu iegūst, Seaweed izmantojot kopā ar mērkaķa ādu. Pēdīgi iedod viņam arī marinētos kaulus, ko sagatavoji iepriekš.

Pasniedz Tinsay Karambwan vessel, un viņš izveidos trauka pagatavošanas instrukciju. Nodod papīru Tiadeche.

Atgriezies Tai Bwo Wannai ciemā un uzsāc sarunu ar Timfraku, tu tiksi atalgots.

Apsveicu, kvests pabeigts!

Pēcāk apciemo trīs brāļus viņu būdās ciematā.

  • Tamayu iedos 2''500 Attack un Strength xp, kā arī Rune spear (kp) (šādi saindēti šķēpi/hastas ir vienīgie ieroči, ar ko var uzveikt Shaikahan).
  • Tinsay sniegs 5'000 Cooking xp un sniegs piekļuvi Tribal statue ciema vidū, kur vari atjaunot savus Prayer punktus.
  • No Tiadeche saņemsi 5'000 Fishing xp un zināšanas par to, kā cepjams Karambwan, lai tas būtu derīgs ēšanai, kā arī viņa veikalā varēsi nopirt Raw Karambwan un Karambwan vessel.

Laboja Susuris, labots 5x