RSPS "SoulSplit"

• 9000
    0

Piedāvāju stakot jūsu naudu. Man ir liels luck/pieredze vai nezin kā to nosaukt, bet parasti man sanāk daudz dabūt no nelielas summas. Piedāvāju jums dot man naudu- teiksim 100m kā minimums un es jums to sasteikoju. Ja tu teiksim iedod 100m,un es tieku līdz 400-500m,es jums iedodu ap 300m. Steikā esmu dabūjis 150b+ kopā, kā arī esmu trusted. Atdošu jūsu naudu + 40% no iegūtā profita.

daži stakes par shadolv naudu,iedeva iesākumam 150m.

diemžēl beigās nolēmām all in pēc 500m papišanas un papisām pēdējos 500m, bet tā bija viņa griba all in,jūs varat vienkārši paprasīt naudu.

• 9000
    0

Piedāvāju stakot jūsu naudu. Man ir liels luck/pieredze vai nezin kā to nosaukt, bet parasti man sanāk daudz dabūt no nelielas summas. Piedāvāju jums dot man naudu- teiksim 100m kā minimums un es jums to sasteikoju. Ja tu teiksim iedod 100m,un es tieku līdz 400-500m,es jums iedodu ap 300m. Steikā esmu dabūjis 150b+ kopā, kā arī esmu trusted.  Tomēr tas nav 100% droši, ka es iegūšu profitu,jo tik pat labi varu papist to naudu, jo 100m stakojot sanāk 2 reizes, taču nescamošu latviešus dēļ 100m.

• The 37
      0

Bet visu padirsis biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif
      Gl, Sendij.

• 9000
        0

Ja man tā nauda ir jāatdod tad jau es apstājos, bet ja tā ir mana nauda tad man nerūp un vienkārši vislaik eju all in,man jau nerūp vairs ssgp pixeļi D:

• 9000
    0

Kāds negrib aizdot kādus 500m? Ja papisīšu stake,tad izdomāšu kā atdot. 30 vouches,domāju visi mani zin un zin arī to, ka es dabūšu naudu,ja papisīšu.

• Kačis
    0

Ir kāda iespēja bez lampām trennēt construction skillu?

• Kačis
    0

Mnu ko goal tagad laikam visus status dabūt 40+ uz sava extreme smile_mini.gif

• Kačis
    0

Ja man piedur pk ir jeega Extreme 99def resot uz 1? un tad kachaat uz 45?

• 9000
      0

Ja gribi tad n***j nereseto? es jau no toč neresetotu.

• FromLove
      0

Ej dh

• Aigars
      0

Uztaisi legend un ej

- 1 - 2 - 3 - ... - 18 - 19 - 20 - ... - 269 - 270 - 271 -