RSPS "SoulSplit"

• Kačis
    0

Not bad...tikko solo KQ drag chain izkrita smile_mini.gif

• Rubļiks.
      0

Es 1 dienā 3 shadow swords no Kq dabuju un 2 chains 2 commander boots.

• Kačis
      0

A man 78def 78att 84str 43prayer biggrin_mini2.gif Padomaa biggrin_mini2.gif

• Kačis
        0

Es jau bandos olo eju u.t.t biggrin_mini2.gif

• Rubļiks.
    +1

Srsly... pamēģināju no kādiem 15 ips, no visiem jau balsot facepalm.gif cik soulsplit playeri ir mantkārīgi biggrin_mini2.gif

• SkitsVicious
      0

Tāda ir mūsdienu cilvēce.

• Anarhists
      0

Mantkārība, ejam izrevidēt revs ? biggrin_mini2.gif

• Kačis
      0

Man vajag 1 vote līdz f cape sad_mini.gif

• Kačis
    0

Sēžu KQ... Ar whip... Un nesaprotu ne Attack nāk exp, ne def... Izrādās str biggrin_mini2.gif

• Aigars
      0

Str?wtf??

• Rubļiks.
    0

kādam ir tā veicies? neviens at avas biggrin_mini2.gif

• Kačis
      0

Šodien pirmo reizi gāju KQ un dabūju Whip !

• Aigars
    0

Hehe, no vote bravling gloves(melee)

• Rubļiks.
    0

Kā jūs sākat soulsplit? manas pirmās dienas : uztaisiju sir acc, aizgāju uz lunar bank uzrakstiju ::pure, dabuju krutos status. Pēctam paņēmu task, iedeva black demons, jau no pirmā task dabuju 85 slayer, gāju abbys ar c maul nekas nekrita, gāju nechs, nekas nekrita, sapratu, ka tu nekas gudrs nesanāks, uztaisiju lord acc, dabuju ~20ep pirmais kill vesta legs, i was like omfg! Pārdevu tos legs, uztaisiju extr acc, dabuju 43 prayer un sēdēju thzaars, nauda pati nāca ^^. kopā bija ap 30 uncut onyx, . sataisiju par furys, nopelniju pimo naudu, pēctam ilgi trikoju, dabuju diezgan normālu banku, un tā man tagad ir mani stati ^^

• HenrihsT!
      0

Draugs uzsāka es pameiģināju arii, uzmeikoju lord 1 trip arma un arma legs dabuuju p2p nopirku. uzkačāju bank uz 1-1, 5b pie armadyl uzmeikoju legend gaaju nez un dabuuju veel 3b pēctam extreme kuru sold pa rsgp. smile_mini.gif
      Tgd esmu quited daudzu update dēļ.

• HenrihsT!
      0

Gāju nex*

• Kačis
      0

Man a pirmais bija sir acc...tik es ar to sir ilgi pi*os...tik tāpēc ka pirmais abby kill whip un pirmais dark beast kill d bow...taalaak pilniigi nekaa biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 140 - 141 - 142 - ... - 269 - 270 - 271 -

Miniblogi

AptaujaJaunākās grupas

RuneScape fakts

Nu jau vairs spēlē neesošajam Sergeant Damien no Drill Demon random event uz krūtīm bija attēlota pentagramma, kādu izmanto sātanisti. Pirms grafiskā uzlabojuma arī Nechryaels sev uz vēdera nēsāja šo pašu simbolu.