Čau visiem, tātad esmu izdomājis izveidot arī savu attīstības blogu. tiem, kuriem interesē, varēsiet pavērot kā skrienu pēc maxed. Jā, mani tikko izaicināja mans brālēns, kurš arī nesen sācis osrs un nu jau drīz stati sāks augt daudz ātrāk.

 

1. Mēnesis

Pagaidām eju pēc liela Agility līmeņa, daudz questiem (pagaidām izieti daudzi tādi, kuri ir nepieciešami priekš skilling un combat trenēšanas.

Daudz laika esmu pavadījis minispēlēs (pest control un barbarian assault)

Jā, neesmu vēl trenējis dažus skills (fletching, hunter, construction un arī farming pagaidām tāds pieticīgs, jo tos xp esmu ieguvis no questu rewards, taču tā tas ilgi nepaliks)

Te pierādījums darbam pie minispēlēm, tasks un questiem.

 

Mani nākamie mērķi:

> Dragon defender

> 80 agility

> Visi stati 60+

> Fire cape

> Vairāk questpunktu

 

Bankā pašlaik man ir tik vien kā pāris miljoni, kas, manuprāt, nav nekas ievērojams, jo nauda nāk normāli ātri, taču daudz tērēju, kā arī memebership pērku pa RS naudu. smile_mini.gif

 

2. Mēnesis

 

Šomēnes esmu spēlējis krietni mazāk. Vismaz 10 dienas pat nebiju vispār gājis online. Tādēļ neesmu sasniedzis iepriekš izvirzītos mērķus. Taču, manuprāt, slayer līmenis ir krietni paaudzies un jau tūlīt varēšu sākt pelnīt ar wyverns. 

Questus diži daudz neesmu gājis, vien pāris tādus, kas tiešām bija nepieciešami un tagad man ir 110 questpunktu.

Banka gan krietni palielinājās. Esmu arī ieguvis slayer helm (i) un archers ring (i), kā arī book of law, kas krietni palīdz ranged trenēšanai. Kopējā bankas vērtība varētu būt ap 20 miljoniem. Membership joprojām pērku ar bondiem.

 

 

Ja jums ir kādi ieteikumi un komentāri, droši rakstiet, jo neesmu līdz šim baigi dzinies pēc lieliem statiem, taču nu ir laiks.

Laboja Siamese, labots 2x