OSRS questing service by Funky!

 

 

Sveiki! Par cik šeit diezgan bieži atrodas cilvēki,kuriem pašiem ir slinkums iet savus questus,un būtu gatavi labāk kādam samaksāt ,lai to izdara viņu vietā,esmu nolēmis šeit atvērt tādu kā biznesiņu,ja to tā var nosaukt.

Ko es piedāvaju ?

-Iziet jūsu izvēlētos quests,pēc iespējas maksimāli ātrā laikā.Skills priekš questiem es netrenēju,ja nu vienīgi īpašos gadijumos,par atsevišķu samaksu!

Vai man var uzticēties ?

-Pavisam noteikti,bet tā jau apgalvo jebkurš cilvēks,kuram tā vaicāsiet.Pagaidām mans vouch list nav no tiem garākajiem,bet katram jau ir ar kaut ko jāsāk! https://exs.lv/read/elvijs70-vouch-blogs

Vai es eju arī RS3 quests ?

Tas noteikti šeit būtu pieprasītāks jautājums,kā OSRS.Iespējams arī izņēmumu gadijumos esmu gatavs iziet arī kādu RS3 questu,bet tie noteikti būs questi,kas iznākuši tikai līdz PRE-EOC!

Kā norēķināties par pakalpojumu ?

-Populārākais variants noteikti būs:

-OSRS gp

-Pārskaitījums uz kontu

-RS3 gp

Kad man jāveic samaksa?

Pirmais variants:Cilvēkiem kuriem pašiem ir savi vouches,vai arī kāds ar vouches var galvot un uzņemties atbildību par Tevi,iespējams norēķināties pēc padarītā darba.

Otrais variants: Šis attiecas vairāk uz tiem,kuriem ir nepieciešams iziet vairākus quests.Viena daļa tiek samaksāta pēc pirmās puses questu izpildes,otra daļa pēc nākamās puses,vai arī pēc katra questa atsevišķi ,vai arī pirmā puse tiek samaksāta pirms darba un otra puse pēc darba.

Trešais variants: Ja Tu,neiekļaujies iepriekšējos variantos,tad Tev nāksies paļauties uz manu uzticamību!

Cenrādis pakalpojumiem:

-Īss(Short)-300/400k Oldschool gp

-Vidēja garuma(Medium)-500/600k Oldschool gp

-Garš(Long)-800/900k Oldschool gp

-Ļoti garš(Very long)-1200k/1300k Oldschool gp

P.S Attiecības pret RS3gp un reālo naudu,būs tādas,kā tā brīža tirgus cenas.Pašlaik tā būs 1m Oldschool gp- 1,80euro- 7m RS3gp