Lapsa OSRS flipping blogs.

Tātad beidzot saņēmos izveidot merching blogu. Kapēc tik ilgi? Man gribējas to darīt uz jauna account, lai nejaucas nauda un būtu grūti sekot līdzi, cik nopelnīts no merching, cik no slayer, cik no bossing. Bet man bija slinkums savākt 24 stundu play time uz jaunā account. BEigās vienkārši dabūju bond un uzliku member.

Tātād, kas ir flipping/merching? Vienkāršākais, kā to izskaidrot ir pirkt lētāk pārdot dārgāk. Ar grand exchange iznākšanu flipping ir labs veids, kā pelnīt naudu bez liels piepūlēs, un nav nepieciešami nekādi leveli.

Es sākšu ar 500k, nezinu vēl cik tālu centīšos tikt, ja kādam ir ieteikums uz ko man tiekties droši sakat! smile_mini.gif

Tātad pats pamats, kā uzzinat cenu par kādu pirkt un pārdot.
Pavisam vienkārši - Nopērc vienu item un pārdod vienu. Pr pirmo item vienmēr zuadē naudu, bet tas ir nepieciešams , lai nopelnītu.

Tātad es nopirku 1 potato cactus, lai uzzinātu tā cenu. Pirkšanas cena ir 216 coins, bet lai tev būtu leilāka priekšrocība pieliek dažus coins klāt, tātad 217-220 coins. Kad ir nopirkušies tad ir jāpārdod par otru cenu, atkal, lai būtu priekšrocība, noņem dažus coins nost 326-329.

 

Pēc brīža nopirkās daži. Ta vairs nepirkās. Tad pārdevu to pašus un profit pa 14k. Nav slikti sākumam

 

 

 

Ja ir patiešām maza summa ar ko sākt, tad iesaku uzlikt offers uz clue scroll items daudz zemāk nekā cena, paiet laiks kamer nopērkas, bet pēc idejas 300% peļņa.

Laboja lapsa, labots 5x