Latvian Elite Pures

 

Latvian Elite Pures (LEP) ir vienīgais Latviešu pure klans, kurš pastāv jau vairāk kā 4 gadus. Šobrīd aktīvi rīkojam PK tripus un uzņemam jaunus biedrus. Katru nedēļu tiek rīkoti ~2 oficiāli PK tripi. Citreiz savācamies un aizejam tāpat, prieka pēc, pavākt RuneScape pikseļus. Pieredzējuši līderi un ilggadēji LEP biedri palīdzēs ar padomu par un ap pūru veidošanu un to PK prasmju pielietošanu, tāpēc nepalaid garām lielisku iespēju pievienoties mūsu apvienībai un un iegūt pilnīgi citu skatu uz spēli. smile_mini.gif Pievienoties var ikviens, kam ir kaut neliela interese par pūrēm, ko tās dara, un kāpēc ir veidotas.

Vairāk par LEP vēsturi vari lasīt ŠEIT

Mūsu video galeriju vari atrast ŠEIT

Mūsu Foto galeriju vari atrast ŠEIT

 

Clan Friend

Ja tev nav pūre ar kuru vari iestāties oficiālajā LEP klanā, tev tomēr ir dota iespēja pieteikties kā "Clan Friend", aizpildot nelielu pieteikuma anketu, kur nedaudz iepazīstināsi ar sevi. Līdz ar Clan Friend statusu tev tiks piešķirts arī Ranks mūsu ClanChat "For Lep", kā arī varēsi brīvi lietot mūsu forumu. 

Pieteikuma anketu vari atrast ŠEIT ( Pirms tam, protams, ir jāreģistrējas ).

 

Junior Pure

Ja tev ir pūre kas atbilst visām šīs kategorijas prasībām, esi laipni aicināts iestāties un apmeklēt mūsu rīkotos pasākumus. Gandrīz visi rīkotie LEP pasākumi ir domāti priekš mūsu Junior Pūrēm. Vairāk par iestāšanās kārtību un prasībām meklē mūsu forumā.

Pieteikuma anketu vari atrast ŠEIT ( Pirms tam, protams, ir jāreģistrējas ).

Elite Pure

Elite Pure's ir mūsu gods un lepnums. Tās ir mūsu visprasmīgākās pūres. Ja tev ir accounts kas atbilst mūsu izvirzītajām prasībām, droši uzraksti pieteikuma anketu un mēs to izskatīsim. Šobrīd reti rīkojam oficiālus pasākumus priekš šīs kategorijas pūrēm, taču mūsu esošie biedri vienmēr pamanās uzrīkot kādu p2p/f2p PK pasākumu. smile_mini.gif

Pieteikuma anketu vari atrast ŠEIT ( Pirms tam, protams, ir jāreģistrējas ).

 

Forums: http://www.lepforum.com/

Memberlist: http://www.runehead.com/clans/ml.php?clan=lv_pures

ClanChat: For Lep

Irc Channel: #lep