Šajā rakstā es aprakstīšu visus no spēles izvāktos Random events.

1. Pickaxe/axe head atdalīšanās.

Kad tu raki akmeņus vai cirti kokus, bija iespēja, ka tev varētu atdalīties cērtnes vai cirvja gals. Un ja tu to nebūtu paņēmis no zemes laikā, tas pazustu. Kopā tos varēja savienot vienkārši izmantojot pickaxe head uz handle.

2. Broken pickaxe.

Tava cērtne varēja salūzt ja tu cirti dūmojošus akmeņus (tā kā bildē). Veids kā no tā izvairīties bija vienkārši pievērst uzmanību akmeņiem. Ja jūs pa to cirst sākāt pēc tā kūpēšanas, tas arī uzsprāga un atņēma jums no 1 līdz 10 damage. Lai to salabotu, jums vajadzēja iet pie Nurmof, kurš atrodas Dwarwen mines.

3. Cap'n Hand

Cap'n Hand vienkārši ar jums gribēja parunāt, bet ja jūs ar viņu nerunājāt, tad viņam sāka aptrūkties pacietības un galu galā viņš sāka jums šaut ar savu loku. No viņa varēja dabūt naudu (40-120 gp), charmus, kebabus, spinach roll, un uncut gems.

4. Dr. Ford

Dr. Ford parādījās kad jūs cirtāt kokus vai akmeņus un savainojāties. Viņš jautāja cik pirkstus tu redzi. Ja jūs atbildējāt parezi viņš jūs apbalvoja ar vienu no šiem augļiem : lemon, lime, orange, banana, strange fruit, pineapple, pineapple chunks, orange chunks, lime chunks, lemon chunks, lime slices, vai lemon slices. Ja jūs neatbildējāt pareizi, viņš jūs nosūtīja uz kādu klusu vietu tālu prom.

5. Dr. Jekyll & Mr. Hyde

    

Šisbija tikai P2P events. Šajā eventā Dr. Jekyll jums prasīja kādu herbu, lai viņš nepārvērstos par Mr. Hyde. Ja jūs viņam to iedotu viņš jūs apbalvotu ar kādu no šiem potions: strength potions, super energy potions, defence potions, super restore potions, agility potions, super attack potions. Ja jūs nogalinātu Mr. Hyde no viņa izkristu kāds no šiem itemiem: restore potions, strength potions, energy potions.

6. Drunken Dwarf

Viņš bija piedzēries un viņš dalīja spēlētājiem kebabus un alu. Ja jūs viņu neņemtu vērā, viņš sāktu mētāt pa jums akmeņus, no kuriem katrs atņemtu 1-2 damage.

7. Genie

 

Viņš varēja parādīties jebkad un jebkur. Kad jūs ar viņu parunājāt, jūs dabūjāt Lampu, kura dod Pieriedzes punktus prasmei pēc jūsu izvēles. Pieredzes punktu došanas formula bija- jūsu prasmes līmenis kuru izvēlaties X 10. Piemēram ja jums bija 43 līmenis jūs dabūjāt 430 xp.

8. Shade

Viņš varēja parādīties kamēr jūs rakāt kaulus vai cīnījāties. Ja jūs viņu nositāt viņš izmeta shady robes.Tagad viņš atrodas SOS pēdējā līmenī, un vēl jo projām met shady robes.

9. Strange plant

Tas bija tikai P2P event. No zemes izlīda augs kuram galā parādījās violets auglis. Ja jūs augli nenorāvāt, augs sāka jums sist. Ja jūs to norāvāt un apēdāt tas atjaunoja 30% run energy.

10. Tangle Vine

Kad šis events paŗādījās jūs nedrīkstējāt skriet porm! Jums bija jāstāv uz vietas un jāļauj paiet tām garām. Daudzi to nezināja, bēga prom un nomira, tāpēc to izvāca.

 

11. Daži event personāži, kas vēl atrodas spēlē!

11.1 Cap'n Hand.
Cap'n Hand tagad atrodas Port Sarim cietumā un viņš izskatās ļoti noskumis.
11.2 Dr. Jekyll.
Dr. Jekyll tagad var pamanīt Varookas aptiekā, kur viņš bļaustās lai viņu reģistrē kā Mr. Hide.
11.3 Drunken Dwarf.
Tagad viņš atrodas dažādās pilsētās, piedāvājot kebabus un alu, bet diemžēl viņš ir pārāk dusmīgs, lai jums iedotu.
11.4 Shade
Tagad Shade atrodas SOS pēdēja līmenī un ja tu viņu nogalināsi viņš izmetīs shade robes.
11.5 Strange Plant.
Strange plant tagad atrodas uz ziemeļ-rietumiem no Brimhaven. Tu no tā varēsi noraut augli, kurš atjauno 30% run energy.

Paldies ka lasījāt.

~Viesty.