Mēs vēlreiz esam pārskatījuši visu par Extreme Potions, kuri spēlē parādījās pirms pāris nedēļām un izlēmuši tās tomēr atļaut lietot minispēlēs, kuras satur PvP elementus - Castle Wars, Soul Wars, safe Clan Wars, TzHaar Fight Pit un Duel Arena. Kā daļu no šī, mēs esam nedaudz izmainījuši veidu, kā magic potion strādā - tas nu palielinās tavu magic līmeni par 7 uz noteiktu laiku. Parastā magic potion spēks ir palielināts, lai tas varētu nodrošināt tevi ar īslaicīgu magic līmeņa uzlabošanu par 5. Mēs esam arī radījuši izmaiņas pašā magic, kā prasmē - par katru uzlaboto līmeni uz laiku, tu nodarīsi par 3% lielākus bojājumus. Daļa no iemesla, kāpēc mēs esam ieviesuši šīs pārmaiņas, ir tā, ka tagad būs pieejamas 4 jaunas burvestības parastajai grāmatai - Wind Surge (level 81), Water Surge (level 85), Earth Surge (level 90) and Fire Surge (level 95). Katra no tām prasīs vienu Blood rune, vienu Death rune, dažas air + citas elementārās rūnas, atkarībā no burvestības. Maksimālais bojājums ar Fire Surge ir sekojošs:

  • 28, bez nekādiem uzlabojumiem.
  • 30, ar maģisko staff, kas dod Magic bonusus.
  • 33, ar extreme magic/overload potion.
  • 37, ar extreme magic/overload potion + maģisko staff, kas dod Magic bonusus.

Sakarā ar šiem updatiem, tev likumsakarīgi vajadzēs vairāk rūnas, tāka šīsnedēļas update kaudzi noslēdz Runecrafting update. Tagad, ja tu vēlies dabūt vairāk par 1 rūnu no viena Essence, tev nav obligāti jābūt vajadzīgajam līmenim, jo nu ir iespēja [pilnīgi random starpcitu], ka ja tu esi starp 2 līmeņiem [piem. level 80 un level 91], tev būs iespēja dabūt 2 nature rūnas no viena essence, nevis tikai vienu kā līdzšim.

Mod Chris L (potions/Magic), Mod Rathe (new spells) and Mod Nancy (Runecrafting).

Citi jaunumi...

Tagad serveris atcerēsies, vai tev bija ieslēgts run vai nebija, kad tu ielogosies.

Tu nu vari atnest Ava's Attractor vai Accumulator pie Lanthus un tev tiks piešķirta iespēja savākt iztērētās bultas, spēlējot Castle Wars. Tagad arī tu vari izslēgt to, ka tas vāc visādus junks [piem. steel arrows].

Pharaoh's Sceptre nu uzrādīs atlikušās lietošanas reizes blakus savam nosaukumam.

Summoning Skillcape nu ir "Boost" option.

Cannon vairs netērēs savus Cannonballs, ja tavs upuris jau mirst. Kā arī tu varēsi uzpildīt viņu, kamēr viņš tiks lietots. Un lai būtu pilnīga laime, nu ir auto-uzstādīšanas iespēja, kas automātiski uzstādīs tavu Cannon lietošanas gatavībā.

Bones to Peaches un Bones to Bananas nu pieņems jebkurus kaulus, ne tikai parastos. Tas nozīmē, ka tu tos varēsi lietot arī slānījot dragons.

Tulkoja lv_bomars1, ja vēlies pārpublicēt, vispirms kontaktējies ar mani.


Avots: https://services.runescape.com/m=news/newsitem.ws?id=2437