Kāds jauns cilvēks ir pārcēlies uz Pollnivneach'u un, ironiskā kārtā, viņu nesauc Ali! Šo jauno un dīvaino kaimiņieni sauc Sumona, un viņa ir pazaudējusi kaut ko ļoti vērtīgu Pollnivneach'as akas dziļumā. Tam, kurš atradīs to, ko viņa ir pazaudējusi, tiek solītas kārtīgas balvas. Tikmēr, eery wail'i un vile stench' sāk izplatīties pa Pollivneach'as ielām. Tas varētu kaitēt Pollnivneach'as tūrisma biznesam, bet no otras puses, beidzot būs vismaz kaut kas piedzīvojumu meklētājiem. Patiesībā, viņi varētu tikt pārvērsti par kāda padomdevēju, kad tikt galā ar nepatīkamu sajūtu miksli zem Pollnivneach'as... Ar iespējami episkiem, ja neprecizē, Slayer prasmes apbalvojumiem, šis ir risks ir vislabāk piemērots tiem, kuri riskē ar savu dzīvību ziņkārības dēļ.Cerēsim, ka ziņkāre ir labāka viņiem, nekā kaķiem.


Īsumā:
[quote]

Kur sākt Smoking Kills kvestu: Jāparunā ar Sumonu Pollinevneach'ā. kas nepieciešams Smoking Kills kvestam: 25. Crafting (Amatniecības) līmenis 35. Slayer (Slepkavošanas) līmenis 85. Combat (Cīņas) līmenis The Restless Ghost kvests Icthlarin's Little Helper kvests

Balvā:

Divi jauni kazemāti, ko izpētīt. Papildinājums Slayer prasmei Jauns Slayer Master's un dažas jaunas drēbes Slayer skilam

[/quote]

Citās ziņās...

mēs esam ieviesuši divas jaunas pasaules tiem, kuri dod priekšroku sarunāties ar Quick Chat (Ātrā saziņas) palīdzību. Šīs pasaules ir ar 160. un 161. kārtas numuru . parastais čats šajās pasaulēs nevar tikt izmantots - tās ir tikai Quick Chat lietotājiem.

 Quick Chat lietotāji tagad var sarunāties arī ar FunOrb lietotājiem, un otrādi. Vienkārši izvēlies draugu no sava Friends List (Draugu saraksta) un tad izvēlies, ko tu gribi teikt no "General" un/vai "Inter-game" Quick Chat izvēlnēm.

 Mēs esam veikuši uzlabojumus, lai apturētu dīvaino "dejošanu", kura radās, kad cīnījies ar briesmoni, kurš atradās uz tā paša lauciņa, kur tu. Tā vietā lai kutsētos no vienas puses uz otru, tu tagad atradīsi piemērotāko vietu, no kuras uzbrukt.

arī Dragon Sq shield'i (Pūķa taisnstūrveida vairogi) tagad ir uzlaboti, pateicoties spēlētājiem, kuri ievēroja, ka tā divas puses neveido taisnstūri!