Slayer meistari

Ja jūs gribat iegūt slayer uzdevumus jums būs jārunā ar slayer meistariem. Slayer meistaru ir seši, kuri uzdos jums uzdevumus :

  • Turael - Ļoti viegli
  • Mazchna - Viegli
  • Vannaka - Vidējas grūtības
  • Chaeldar - Grūti
  • Sumona - Grūtāki
  • Duradel - Ļoti grūti
  • Kuradal - Grūtākie

 

Turael

Turael ir viens no pirmajiem slayer meistariem, kurš dod vieglus slayer uzdevumus. Ja jūs gribat sākt pildīt uzdevumus, jums būs jādodas pie viņa, viņš atrodas Burthorpe dienvidaustrumu pusē.

 

 

Atrašanās vieta:

Uzdevumi:


Mazchna

 

Mazchna arī ir Slayer meistars un to var atrast Canifis ziemeļaustrumu pusē blakus apģērba veikalam. Ja jums patīk uzdevumi pie Turael, tad nav obligāti doties pie Mazchna.

 

 

 

Atrašanās vieta:

Uzdevumi:


 

Vannaka

Vannaka arī ir Slayer Meistars un to var atrast Edgeville Dungeon. Viņš ir viens no labākajiem Slayer meistariem.

 

 

 

Atrašanās vieta:

Uzdevumi:

 


 

Chaeldar

Chaeldar var atrast Lost City of Zanaris telpā dienvidos pie ieejas. Lai no viņas jums saņemtu uzdevumu, jums vismaz ir jābūt 70. Combat līmenim. Kā arī pie viņas atrodas viss vairāk uzdevumu krājumu. Pie viņas vienīgi var tikt iziet kvestu Lost City.

 

 

Uzdevumi:


 

Sumona

Sumona ir pati jaunāka Slayer meistaru rindās, un viņu var atrast uz ziemeļiem no Pollivneach. Sumonas uzdevumi ir viegli un ar ātru pieredzi. Ja jūs gribat pildīt viņas uzdevumus, jums ir jābūt vismaz jābūt 85. Combat un 35. Slayer līmenim.

 

Atrašanās vieta:


Uzdevumi:


 

Duradel/Lapalok

Duradel ar Lapalok ir vieni no labākajiem Slayer meistariem. Duradel jūs varat atrast Shilo Village. Lai saņemtu no viņa uzdevumu, jums vismaz jābūt 100. Combat un 50. Slayer līmenim, bet, ja jūs gribat tikt pie diviem Slayer meistariem, jums būs jaiziet 2 kvestus: Shilo Village Quest un While Guthix Sleeps.

Atrašanās vieta:

Uzdevumi:


 

Kuradal

Kuradal ir pats labākais un pats grūtākais Slayer meistars visā Runescape, viņu var atrast Anciet Cavern blakus Otto Godblessed namam. Lai saņemtu no viņa uzdevumu jums jābūt vismaz 110. Combat un 75. Slayer līmenim.

 

 

Atrašanās vieta:

Uzdevumi:

 


 

Smoking Kills

Kad jūs esat pabeidzis Smoking Kills kvestu, tad ir pieejama jauna slayer meistare Sumona. Lai saņemtu no viņas uzdevumu, jums vismaz vajag būt 35. slayer līmenim un 85. combat. Viņa piešķir gandrīz tādus pašas grūtības uzdevumus kā Duradel un Chaeldar. Vēl ir svarīgi kad jūs esat izgājis Smoking Kills katrs no slayer meistariem varēs piešķirt jums atlidzības punktus par katru paveikto uzdevumu.

 


 

Punkti

Lai iegūtu punktus, jums ir jaizpilda jums norādītos uzdevumus. Kad jūs esat izgājis piecus slayer uzdevumus, slayer meistari jums sāks dod punktus par katru izpildīto uzdevumu

  • Mazchna - 1 punkts par katru izpildīto uzdevumu
  • Vannaka - 4 punkti par katru izpildīto uzdevumu
  • Chaeldar - 10 punkti par katru izpildīto uzdevumu
  • Sumona - 12 punkti par katru izpildīto uzdevumu
  • Duradel - 15 punkti par katru izpildīto uzdevumu
  • Kuradal - 18 punkti par katru izpildīto uzdevumu

Ja jūs gribat palielināt savu punktu skaitu par izpildīto uzdevumu, jums ir jāiziet tik slayer uzdevumu cik viņš jums pateiks, bet es varu pateikt, ka viņš var uzdot 10 vai 50 uzdevumus un palielināt jūsu punktu skaitu. Par punktiem var iegādāties dažādus priekšmetus, Slayer pieredzi un dažādas citas lietas.

Attēli:


 

Priekšmeti un XP

  • Slayer XP nopirkšana - Ja jūs vēlaties paātrināt Slayer prasmes trenēšanu, jūs par 400 Slayer punktiem varat nopirkt 10, 000 Slayer xp. Ja jums ir Slaying ring jūs varat teleportēties uz tādām ar Slayer saistītām vietām kā: Slayer Tower, Slayer Cave, Pollnivneach Lair of Tarn Razorlor.
  • Slayer Dart vai rūnu nopirkšana - Par 35 Slayer punktiem var arī iegādāties nepieciešamās rūnas, lai 250 reizes uzburtu Magic Dart burvestību (250 Death runes un 1000 Mind runes) un 250 Broad-tipped bolts un Broad arrows, ko var izmantot uz Turoths un Kurasks.

Laboja , labots 3x