Atradu šo stāstiņu RuneScape forumā un lika man aizdomāties...
A player is walking through Varrock. "Hello fellow Scapers" he says
with a grin. He makes his way to the Grand Exchange, the new center of
the game. This player has just finished Desert Treasure and can not
wait to get his hands on an Ancient Staff. He walks past the bank and
into the GE. He walks up to the counter. "Hello clerk, can I please
purchase 1 Ancient Staff?" "Yes sir" the clerk replies. He takes a
staff out and the player collects 100k from his bank. "That will be
191.9k" says the clerk. "WHAT?!" asks the player, confused. "They were
below 100k just last week?!" The player sighs, yet he dreadfully wants
the staff. He attempts to buy it, only to discover, it wont sell. The
player frowns, accepting defeat... by way a merch clan.
Sāksim ar vienu no trakāko lietu pagaidām RuneScape spēlē- Merchanting un PVP (tagadējais)
Ieejot kada no worlds kur ir daudz spēlētaju to vien kā redzu "Join_____and make mils!" Tagad katrs zema lvl spēlētajs var nopelnīt paris billions RuneScape Gp pārs mēnešu, nedēļu vai pat dienu laikā. Exs.lv arī sāk parādīties diezgan daudz bilžu ar maza combat spēlētaju bet piemēram Third Age bruņās. Jā tas ir forši bet pārāk traki....
PVP- Vieta kur viegli nopelnīt 100m nedēļas laikā. Jā tādu naudu arī es vēlētos bet tas jau padara spēli bezjēdzīgi vieglu. Aiziet uz PVP worlds, pagamblot un nopelnīt pāris simtus milijonus un nopirkt kādu prasmi.
Jaunie minigames man arī ne pārāk sāk patikt.. Kādu laiciņu atpakaļ te exs.lv bija bilde kurā bija redzams spēlētājs ar 99 hitpoints prasmi... Izskatās jau forši bet tas atkal padara spēli vieglu un neinteresantu. Ir daudz minigames kas dod experience ka piemēram Stealing Creation tu savāc punktus un aizej iemaini pret tādu kā crystal seed un transformē kāda no priekšmetiem ka piemēram fletching knife.Tev bū nepieciešams uz pusi mazāk logs lai dabūtu Fletching prasmi augstāk.Tas pats ir arī ar brawler gloves. Wildy vietās tev trīskaršojas vai dubultojas experience. Nav tas slikti.Viegls, ātrs experience. Bet kur gan spēles jautrība?
Bet tie kuri spēlēja RuneScape no kāda 2004 gada atceraties kā bija agrāk? Bija grūti nopelnīt naudu un dabūt kādu 99 prasmi...
Bet kur gan palicis spēles gars? Drīz viss kļūs tik viegls ka pa m;enesi var;es dabūt paris skillcapes un paris billijonus naudas. Īsaāk sakot Runescape sāk parvērsties vieglā un neinteresantā spēlē.