Vakar pateicoties lietotājam ''Anderhils'' ar ieteikumu, kā es varētu iztīrīt datoru un atsakt spēlet RuneScape, es vakar atsāku spēlēt RuneScape un man radās ideja pastāstīt savus ''RuneScape pirmsākumu stāstu''. smile_mini.gif
Saturs: 
1.1 - Reģistrēšanas un pirmā diena RuneScape.
1.2 - Drauga fantāzija.
1.3 - Spilgtākie momenti ar Magmaster36.
1.4 - Kā beidzās Magmaster36 vēsture.
1.5 - Jauns profils Renge53.
1.6 - Pirmais ''Membership''. 
1.7 - Nobeigums.
--------------------------------------------------------------------------
1.1 - Reģistrēšanas un pirmā diena RuneScape.
Savas RuneScape gaitas es sāku apmēram 2002.gada vasarā, kad mēs ar draugu Ričardu spēlejot basketbolu aizgājam pie viņa ciemos.Atnākot pie viņa ciemos sākuma bijām skatījušies video, kā trenēties ar gantelēm.Tad kad mums tas apnika viņš parādija tādu spēli kā RuneScape.Viņs man ieteica tur izveidot RuneScape profilu, lai kačatos, palīdzet un sacenstos viens ar otru.Tad nu mums bija problēmas ar spēlētaja nika izdomāšanu, bet pēc 15 minūtēm izskanēja doma ''Magmaster36'', bet man nepatika un es teicu tur domas ''Attackmaster'' u.tml, bet nu beigu beigās palikām pie idejas ar ''Magmaster36''.
Uzreiz pēc reģistrēšanas un RuneScape apmācības beigšanas, netālu no Lumbridge biju saticis manu draugu Raiti cēršot Willow's..Vēl joprojām atceros ka viņš bija ar Adamant set un Fancy boots.Tālāk gan es neatceros, bet laikam mēs aizgājam pēc tā drauga un staigājām laukā un savus RuneScape piedzīvojumus turpināju uz sava datora.
1.2 - Drauga fantāzija. 
Katru dienu draugs izdomāja kaut ko jaunu ko darīt RuneScape izņemot kačāšanos un PK..
Kādu reizi viņš man pa čatu saka, ka nositot RuneScape vienu svarīgo personu un viņu iesēdināja RuneScape cietumā, kas atrodas Karamja, protams es biju atnācis uz to cietumu un viņš teica, lai iedodu savas drēbes, jo ja redzes, ka viņš izbēgs no cietuma viņu lokušavēji no augšas nošaus..Tā mēs gandrīz katru nedēļu darījām un tēlojām bēgļus. 
Protams gandrīz katru dienu viņš sevi arī uzskatīja par  Zamorak dievu un rakstīja pa angliski. (protams es tad nekā nebiju sapratis, jo man bija tikai 6 gadi biggrin_mini2.gif )..Un tāda veidā viņš bija mani pazemojis, bija teicis ko darīt, lai to Zamorak dieva garu izsviest no viņa profila.Un vēljoprojām, kad es viņam stāstu, kā mēs agrāk spēlējam viņš saka, ka tā ir patiesība..
Vienu dienu es ar mokām biju dabūjis manu pirmo Rune longsword, un protams palielījies Ričardam, un pēc laika arī nožēloju, ka pateicu to, jo viņš man kaitinoši lūdza lai viņam nopērku otru, lai tēlojot RuneScape pirātus. 
1.3 - Spilgtākie momenti ar Magmaster36.
Visspilgtākais moments ar Magmaster36 bija, kad es salasīju 200k un apmēram 2h pie Varrock laikam dienvidu bankas mēģināju nopirkt Runite set.
Otrais visspilgtākais moments bija kad es ar YouTube palīdzību un Admant chainbody + rune battleaxe nositu Elvarag, jo es biju vienīgais mūsu klasē kas izgāja to kvestu. (protams es biju tikai nositis Elvarag , bet key un visu pārejo man palīdzēja ieejot mana profilā iziet Ričards smile_mini.gif )
Trešais spilgtākais moments bija, kad es dabūju 56 cooking.
Tie arī ir visi spilgtākie momenti, jo es ar  Magmaster36 nospēlēju tikai apmēram 2 mēnešus..
1.4 - Kā beidzās Magmaster36 vēsture.
Laiki mainījas un es augu, un man protams arī bija citas nodarbes, un radās jaunas intereses, tāpec pamazām es beidzu spēlet RuneScape..
Pienāca arī diena, kad es vispār viņu nespēlēju, jo es nomiru Wildreness, un no dusmām pateicu manam bijušajam draugam : ''Da nu na*** etu egru, zb*** uzhe..Eslji nado otdam svoj acc bezplatno''. (pierakstīju krieviski, jo draugs bija krievs un tieši šitā es biju teicis)..
Pēc laika es atkal neskatoties neuzko gribēju sākt spēlet RuneScape atkal, bet negribējas veidot jaunu profilu tāpēc lūdzu pat ar naudu, lai draugs atdod manu RuneScape profilu, bet viņš nedeva un tā arī viņš joprojām stāv izsviests nekam nederīgs.
1.5 - Jauns profils Renge53.
Apmēram 2006.gada ziemā Februāri esmu izveidojis jaunu RuneScape profilu ar niku ''Renge53''..Nika ideja radās no manas gribas kačat prasmi ''Ranged'', bet tad es nezināju kā pareizi rakstās pareizi tāpec iznāca tāda zivs, kā ''Renge53'' ar kuru es spēleju...
1.6 - Pirmais ''Membership''. 
Membership ir visspilgtākais Notikums (2008), kas notika manā dzīvē. 
Membership man uzdāvinaja iepriekšējos ziemassvētkos, kad es ziemassvētu vecītim 13.gados uzrakstīju vēstulīti. lol_mini.gif
Kad mēs izgājām laukā palaist Jaunajam gadam salūtus, atgriežoties mājas zem egles es sev atradu no ziemassvētku vecīša vēstuli ar vārdiem: ''Panākumus tev ar tavu spēli.Tavs ziemassvētkus vecītis'', protams dēļ manīm tas bija vienkārši ''OMFG, OMFG, OMFG, OMFG '' , jo es par šo jau esmu sen bijis sapņojis..
Protams es zināju, ka man ziemassvētku vecītis atnesīs Wallie Card, tāpēc pirms ziemassvētkiem biju salasījis pietiekoši daudz naudas, lai nopirktu visādas Membership lietas.
Pirmais, ko Membership biju nopircis bija Granite platebody un Granite maul.

Rekur man pat bilde ir, lai paliktu uz atmiņu: (bildēts ar digitālo, jo tad es nezināju, kas ir ''Screen'' poga lol_mini.gif )

 
 Pārejas bildes no pirmā Membership RuneScap'a:

Tie ir pirmie mani Dragon items, ko esmu dabūjis. smile_mini.gif
 
Tas ir pirmais augstākais sasniegums, ko esmu paveicis Membership būdams. smile_mini.gif
1.7 - Nobeigums.
Tātad, es jūs iepazīstināju, ar savu RuneScape vēsturi.
Diemžēl, es nevarēju ievietot vēl divas bildes, kā es pirmo reizi kačāju Farming un kādi man stati bija 2 gadus atpakaļ.
Paldies, ka lasīji.! wink_mini.gif