Situ ar pablo kārtejo reizi avas, 3 stat bodys, viss chill. Mani pasauc čalis uz w3, lai paliidzu nosist 2 wannabe pkers, vienu nositu, dabuuju vls. WIN!
RSPS "SoulSplit"
- 0
Kačis 07.03.2012. 14:55 teica:
Amm corrupt itemi tagad ķipa pēc kāda lika pazūd? Un vai tas ietekmē cenu?
- +3
Normunds 06.03.2012. 22:10 teica:
Nespēju atturēties un neierakstīt šo.
Kas pie velna te sāk notikt? Lasu kaut kādus spamus, attiecību risināšanu un tirgu. Vai cilvēki vairs neprot normāli rakstīt? Atceros, ka kādreiz te prasīja palīdzību, gribēja veidot events, bet tagad te ir viena liela tirgus un problēmu risināšanas bedre.
Piemēram, Mandarīn, kas tev noticis? Cik vecs tu esi? Tā liekās, ka pats par sevi nespēji pastāvēt. Čīksti un pīksti. Tava grupa, tavi noteikumi, bet tev ir jauka moderatoru komanda, kurai vajadzētu palīdzēt, ja tev pašam grūti visu noorganizēt. Vai ne tā?
Pēdējā laikā vispār ir tā, ka jo man ir krutāks acc, jo es varu skarbāk un tizlāk izturēties pret citiem. Kad es sāku spēlēt, visi bija draudzīgi, bet tagad ir tā, ka ja esi moderators grupā vai moderatora draugs, tad es varu tēlot lielo varoni un sprēgāt te apkārt. Tak apdomājiet, ko jūs vispār rakstāt. Vai tad ir tik grūti savaldīt savus neķītros pirkstus un neuzrakstīt kaut ko skarbu?- 0
Rubļiks. 06.03.2012. 22:13
Piekrītu, bet pēdējā laikā te ir daudz problēmu, šur tur skemo, citur piesavinās acc, kas nepienākas viņam utt.
- 0
Space 06.03.2012. 22:14
Mani apskamoju, bet es nečīkstu un nepīkstu kā dažs labs, skaļi neizteikšos.
Es te jau labu laiku neko nedaru, jo Mandarīns pats atsaka kaut ko darīt, viņam grupa pieder, lai visu dara modi, nē paldies.
- 0
skeletons8 06.03.2012. 23:48 teica:
Extreme dabūt 95 pray ir izdevīgāk ar lamps vai frosts? Vai vēl citādāk?
- 0
Space 06.03.2012. 22:26 teica:
Labi, tā kā Mandar;ins var ņemt mod nost, gribu izteikties.
Gribu izteikt viedokli par modiem.
Vottco - dara savu darbu malacis, pretenziju nav, nav uzstādījis latiņu par augstu. Patīk, ka nav tas, kurš izceļas
Straumīte - Sāk pietrūkt aktivitāte, bet ar savām pamācībām parāda, ka tur solījumu un godīgs
Fuzzy - bija paņemts uz pārbaudes laiku, uzstādija latiņu par augstu, solījās guides / eventus. Uz doto brīdi neko nav darījis. Nevari izpildīt - nesoli.
Mandarīns. - Lazy ass, neapvainojies, bet esi diezgan iedomīgs. Slinkumu arī izrādi ļoti spēcīgi.
Zin, ka cilvēks scammers, nē lai pievienotu melnajā tabā vai uzrakstītu kādam modam, lai to izdara.
SpaceCatazz - laikam esmu visienīstākais mods, laikam dēļ barguma, bet kaut kas jau bija lietas labā jādara.Kapēc gribu atteikties no moda?
*Mūsu "boss" ir slinks un neorganizēts, kas man sāk pieriebties.
*Ja ieliku vārnu - daunis, neielieku - sliņķis.
*Vienkārši viss šis piegriezies.
*Visi domā, ja esmu mods, man visu var, nē paldies, tā nebūs, gribējāt man mod off, ņemiet.Vottco, Straume turās.
- 0
The 37 06.03.2012. 22:26 teica:
Nu, man ir ideja varbūt atkal mani noliksiet, varbūt nē?
Dzēst visus no grupas un izveidot anketu, lai nebūtu grupu vācekļi utt.
Protams SpaceCatazz, Strraume Fm, Vottco un *Fuzzy[atvainojos, ja kādu niku nepareizi uzrakstīju] nemetīšu, jo viņi modi un jēgas domāju mest nav.
Kurš PAR? Kurš PRET?
« - 1 - 2 - 3 - ... - 79 - 80 - 81 - ... - 269 - 270 - 271 - »