RSPS "SoulSplit"

• Mr Raccoon
    0

Man bankā ir 165m + c morrigans coif + veracs helm + guthans body + archers irng (i).
    Visu iepriekšminēto gribētu iemainīt pret 1ls okartes kredītu.

• 9000
    0

Da labi, pabloescobar acc ir pārāk veiksmīgs@avas. Jau šodien dabūti 3 vesta chains, swh, 20 javs. pa kādām 1, 5h max

• Anarhists
      0

Iešēro manai pūrei rūnas un bolts biggrin_mini2.gif

• Anarhists
        0

Accounts, kuru es pārdodu.

• 9000
        0

Anarhista acc. 135 cb extr biggrin_mini2.gif

• 9000
        0

Yo. Smieklīgi, ka Mandarīns mani kicked personīgu iemeslu dēļ, ka es viņam tur nesaku afk train metodes un vēl sazin ko. Protams, acc iedeva man čalis, bet tagad vakar vakarā (kad vēl biju grupā) sākām runāt par acc selling, teicu, ka atdošu acc, bet man bija jāiet, jo mamma pie pc nāca. Tad mandarīns kko gudru atkal izdomāja un kicked pie pirmās izdevības, lai tikai ieriebtu man.

• The 37
          0

Tu tiešām esi idiots?
          Kādas AFK train metodes?
          Tu vienkārši neatdevi acc un teici godīgi būtu jau, ja Tu būtu atdevis acc atpakaļ uzreiz, bet nē Tu viņu sello, kā arī tas nav tavs akkaunts un tev nav iemeslu viņu pārdod so.

• HenrihsT!
          -1

Es ar kickotu, pārāk aizdomīgi tas ir.

• Anarhists
          0

Man liekas, jums jāatrod hobijs.

• 9000
          0

Paardodu 5 Vesta's chainbodys, statius helm.

• latvija18
          0

Sveiki, takā RuneScape kadu laiku nespēlēšu sākšu spēlēt soulsplit esmu jauniņais un zinu par serv ļoti maz varbūt kāds ingame varētu man izpalīdzēt? Ingamenick: Fit ur Ownd

• Rubļiks.
            0

Vari prasīt man, vienmēr palīdzēšu, bet ss nespēlēju jo acc pārdevu.

• 9000
            0

Gailis ign, Uzreiz pasaku- Taisi grūtāko variantu. Tas būs tuvu rsam, bet ja gribi tikai izklaidēties pk, tad kkādu medium, jeb lord.
            Extreme- zbis dropi at World 3( pvp), labi dropi PVM, lielāka daudz iespēja.

• latvija18
            0

Added zews btw ja busi cita world redzēšu, ka esi on ?

• Anarhists
            0

Tēmēts Mandarīnam, tautieši brīnas, kamdēļ fuzzy izkickoji. :O

• Anarhists
              0

[5:25:27 PM] Sendijs.: Ieposto, ka mēs ar vottco runājām, bet man bija jāiet, acc tiks atdots, un lai beidz dirst viņi

- 1 - 2 - 3 - ... - 80 - 81 - 82 - ... - 269 - 270 - 271 -