gribetu izweidot diskusiju par daziem lohiem sini lapaa, gan draugiem.lv, gan pasaa rs.

speleju RuneScape ja pusotru gadu. ir sanacis sajiet ragos  ar daudziem. neesmu daudz lamajies gan sinii lapa, gan draugos, gan rs.  ja man uzdirs tad wisbiezak kluseju wai wnk uzrakstu "lol". bet tiem dirsejiem jazin cik talu iet.
sodien iegaaju rs.ex un ka parasti izlasu swaigaakaas diskusijas. un man tiesaam nelabi metas no daziem siis lapas lietotajiem. piem :

tadspats:Kāds tev nick RuneScape andy19992? un pasakiet kāda jēga pa adminiem likt tādus kuri nespēlē RuneScape tikpatkā vai arī tādiem kuri neko nesajēdz?

Un tie lohi ar mazvērtības kompleksiem, kuri nāk čatā spammot un apsaukāties toč zb. Ceru ka jūs kāds smagi atsitīs.!

gangzzta2:Andy es tanī chataa vairs negribu redzeet kaut viņsh uzraxtītu 500 vardu atvainoshanaas veestuli man pilnīhi poh kaa redzat kick to lohu!

Aaa un ja andy ir runescapedude tad veelos lai viņu ban no shejienees vismaz uz kaadu laiku! Man vienalga ka tas bija tavs draugs


---lohs esi? es cietiisu par sawa drauga greekiem? tuesi galvu saspiedis--

tie ir tikai dazi piemeri. zinu ka man ir bijusas dirsanaas ari ar: "zals"  un sis lapas adminu, kam wards iekrasots sarkanaa krasaa.

gribu aizradiit, lai gan juus esat izcili sawaas aciis, tomer jazin cik talu juus ejat, jo juus neesat baigie duuzi un pasaules naglas!!!