Sveikiņi. Mani sauc Basmati Kazārs. Es ciešu no retām nāvējošām slimībām, sliktām atzīmēm gala eksāmenos, ārprātīgas nevainības, bailēm tapt nolaupītam un bailēm no tā, ka man izdarīs anālo nāvessodu uz elektriskā krēsla. Tomēr visvairāk es ciešu no vainas apziņas, ka esmu pārsūtījis 50 miljonus nolāpītu ķēdes vēstuļu, ko man atsūtījuši cilvēki, kas patiešām tic, ka ja tu to pārsūtīsi tālāk, tad nabadzīga 6 gadus veca meitene no Arkanzasas, kurai krūtis aug uz pieres, saņems pietiekami daudz naudas, lai nooperētu tās nost pirms tizlie senči pārdos viņu ceļojošam kropļu cirkam.
    Vai tu tiešām tici, ka Bils Geitss taisās maksāt tev un visiem pārējiem, kas pārsūta viņa e-mailu, katram pa 1000 $? Cik īsti stulbs tu esi? Paskat tik! Ja tu lasīsi šo vēstuli tālāk un iedomāsies kādu vēlēšanos, tad tev ir garantēta kniebšanās ar visām PlayBoy modelēm izvēles secībā.
    Sūdu bedre, vienvārdsakot. Šī vēstule ir liels “ej dirst” visiem cilvēkiem plašajā pasaulē, kam nav nekā labaka ko darīt, kā vien pārsūtīt idiotiskas ķēdes vēstules. Varbūt mazie, ļaunie ķēdes vēstuļu rūķīši pa nakti ielavīsies un sadistiski izvaros mani, jo es neesmu turpinājis ķēdes vēstuli, ko iesāka Jēzus piekatjā gadsimtā pirms mūsu ēras un ko ieveda šajā valstī Mayfloweras svētceļnieki. Ja šī ķēdes vēstule turpināsies līdz 2010. gadam, tad tā iekļūs Ginesa rekordu grāmatā kā ilgākais nepārtrauktas stulbības un idiotisma periods.
    Ejiet ka jūs visi dirst. Ja reiz taisies pārsūtīt, tad sūti kaut ko vismaz kaut cik interesantu. Es esmu redzējis visus “pārsūti šo vēstuli 50 saviem tuvākajiem draugiem un šī nabaga salauztā parodija par cilvēku saņems nelielu naudiņu no augstāk stāvošas būtnes”. Izrādi mazliet inteliģences un padomā, ko tu iegūsti, pārsūtot šo vēstuli.