Sveiki visiem, vēršos pie jums ar paziņojumu, ka tiks rīkots Jamlegend turnīrs.
Tātad, īsumā apskaidrošu, kas ir Jamlegend. Jamlegend varētu uzskatīt par wannabe Guitar Hero, taču šeit pluss ir tāds, ka te nekas nav jālejuplādē un var spēlēt caur browseri.
Saits uz pašu spēli: http://www.jamlegend.com/
Nu tad īsumā apstāstīšu kā viss notiks. Mūsu gadījumā turnīrs notiks iekš Tap un Strum disciplīnām, kuri viens no otra nedaudz atšķiras. Nu tad par katru nedaudz īsāk.
Domājams, ja jūs kādreiz esat spēlējuši tamlīdzīgu spēli, tad jūs ātri sapratīsiet kas un kā.
Guitar tap.
Iekš guitar tap viss notiek pavisam vienkārši. Uz leju nāk attiecīgie aplīšu un jums vienkarši laikā ir jānospiež attiecīgais cipars. Protams viss nav nemaz tik grūti un visa spēle, visa spaidīšana notiek ritmā, kas padara visu procesu nedaudz vienkāršaku.
Neliela bildīte, lai ir neliels priekštats.

Attiecīgi spēlējot bez kļūdām veidojas combo un tiek iegūti vairāk punktu.
Guitar strum.
Guitar strum ir nedaudz atšķirīgāka spēle un daudzi viņu uzskata par sarežģītāku, neskatoties uz to, ka viņa ir populārākā. Šeit process nedaudz atšķiras no sava brāļa tap. Šiet uz leju virzīsies klucīši, kuru cipars ir jānospiež attiecīgi nedaudz pirms laika un lai apstiprinātu šo noti, jeb klucīti vēl ir jānospiež Enter. Tas viss jums ir japaspēj pirms nav par vēlu!

Protams, kad paši pamēģināsiet, domāju jūs ātri sapratīsiet.
Starpcitu, kamēr lādējas dziesma, pirms spēles ir attēlots neliels tutorials, kurā var viegli saprats visu procesu.
Turnīrs.
Turnīrs notiks 2 disciplīnās, Tap un Strum.
Tiks izveidotas multiplayer istabas, kuras jūs varat atrast zem nosaukuma "Showdowns". Tiks izspēlētas 3 dziesmas divos līmeņos. T.i. Normal un Skilled.
kopā iznāk 6 spēles. Punktu skaits tiks tiks skaitīts sekojoši:
1.vieta 3 punkti,
2.vieta 2 punkti,
3.vieta 1 punkts.
Ja dalībnieku būs pietiekami liels, tad grupas tiks dalītas un pēc pirmās kārtas pārvarēšanas tiks izveidota fināla kārta.
Uzvarētājs katrā disciplīnā būs tikai viens. Tātad, tad kurš būs izspēlējis visas 6 spēles abos līmeņos, un parādijis sevi kā labāko jamotāju mūsu vidū tiks pie nelielas balvas.  Šāda turnīra norise būs abos turnīros.
Pieteikšanās.
Pieteikšanos mēs domājam īpaši neapgrūtināt. Vienīgais, kas jums ir jāizdara, ir jāpiereģistrējas un jāraksta komentā, ka jūs vēlaties pieteikties un atstājiet savu Jamlegend niku. Pieteikties varēs tikai tie kur būs reģistrējušies pašā spēlē.
Turnīra norise.
Abi turnīri notiks Sestdien. Tap turnīrs sāksies 16:00. Istaba tiks atvērta jau 15:30, tas nozīmē, ka jums par turnīra vietu un paroli tiks paziņtos jau laiciņu iepriekš.
Strum turnīrs notiks 18:00. Istaba tiks atvērta jau 17:30 un viss notiks tāpat.
Turnīra vieta un parole tiks izsūtīta katram privāti.
Balva.
Balva labākajam Jamotājam nav liela. Tas būtu membership uz 1 mēnesi, attiecīgi 5Ls Wallie. Balvu iegūs tikai viens Jamotājs, kurš sevi parādīs vislabāk vismaz vienā disciplīnā.
Par katru uzvaru savā disciplinā jūs varat iegūt šo 5Ls Wallie, tas nozīmē, ja jūs pārvarat savus konkurentus abās disciplīnās, jūs iegūstat 10Ls Wallie. Pieteikties  un piedalīties varat abās disciplīnās.
Nobeigums.
Protams, mūsdienās šeit nekas nenotiek par velti un kādam vienmēr par kautko ir jāmaksā, tad nu šo turnīru mums sponsorē: Īpašais sponsors
Tad nu trenējieties, Jamojiet un tiekamies Sestdien!
Visu gaišu.