/ Es vakar sadraudzējos ar kādu 57 līmeņa RuneScape spēlētāju. Mēs uztaisījām līgumu, un sarunājām šorīt satikties. Vārds pa vārdam, un es daudz ko uzzināju par viņa dzīvi.

Viņām ir 23 gadi, dzīvo A.S.V., nodarbojas weblapu dizainēšanu, tetovēšanu, raksta rap/hip-hop/gangsta rap dziesmas. (Un ir RuneScape vergs)

Tad nu tā: Viņš piedzima savai mātei 16 gadu vecumā. Viņas draugs, no kā šis cilvēks bija dzimis, pameta meiteni. Viņas vecākiem nepatika pāragrā grūtniecība, un viņi padzina meiteni no mājām. Viņa uz ielas nodzīvoja 2 gadus ar mazo zīdaini. Es neatceros, kā viss notika pēc tam, bet fakts ir tāds, ka tas džeks ir adoptēts, viņš nezina, vai viņa māte ir dzīva vai mirusi. Viņš pirmoreiz nonāca cietumā 13 gadu vecumā. Viņš vēlāk tur viesojās vēl 3 reizes, arī par narkotiku realizēšanu (lai gan viņš pats tās nekad nav lietojis). Viņš arī pāris gadus dzīvojis uz ielas. Viņš ir bijis ielas bandu biedrs, 3-reiz sašauts, sadurts 6 reizes. Viņam vairākas reizes ir bijusi pielikta pistole pie galvas, pie mutes. Vienu reizi viņš cietumā mēģināja pakārties kaut kādā palagā, bet kameras bierds viņu apturējis. Kad es viņam prasīju: "Vai tev ir arī pieci bērni?", viņš atbildēja : "Nē, tikai viena meita, ". Viņa dzīvo kopā ar savu māti un patēvu.

Neraugoties uz visu, viņš bija jautrs, runāja par labsirdību, palīdzēšanu citiem un tā tālāk.
Viņa mazā meitiņa un māte dodot viņam spēku dzīvot, bet šī pasaule ir nolādēta Elle. Viņš pa pāris gadiem ir izglītojies, viņam ir Major (kāds zina, kā latviski ir?) grāds grAmatikā un vēl kaut kur, kas saistīts ar valodu. Viņam mājvietā ir studija, viņš taisa dziesmas.

Viela pārdomām, nē?