Lai nu ko butu gaidijis šo nekad nebiju domajis!

Tā nu mans lielākais ienaidnieks ricards19, dēļ kura dabuju 0, 1 blck mark un kurš ari man pateica daudz sliktu vardu ir mani apčakarējis tā ka vairs naktis nevaru normāli pagulet biggrin_mini2.gif !

Tā nu vina veicas acc tika apsmiets ... Un vins ir uztaisijis citu lietotaju iekš rs.exa!es nemaz to nezināju, bet nepatika pret viņu jau radiju pašā sākumā.Vēlāk ar šo lietotaju mums ari bija lielas nesaskanas, lai gan vins zinaja ka vinu ienistu daudz vairak neka zinu es pats.

Pēc lielas strīdēšanās viņš man atvainojas mēs salikām mieru un viņš man var teitk ielida taja melnaja cauruma.Es uztaisiju jaunu majaslapu, kura neizdevas, bet tomer ieliku vinu tur par moderatoru.

Bet kad vins ienaca RuneScape ar savu ''ricards19'' es vinu vienmer izkickoju, pret ko vinam nebija pretenziju..! Nu ari glory legion šis lietotajs man normali nobesija un pateicu daudz tadus vardus, kas vinam vaajdzeja dzirdet..!Beigas parunaju ar vienu RuneScape frend un vins sāka kautko teikt par to lietotaju..! ka vins esot visus nobesijis un ka vins tiks izmests pat no klana..!

ta nu negaiditi, bet visn nosauca beigas vin uar tādu vardu, kads vinam bija RuneScape exa..! Un tas izradijas

Boilers!!!!!!!!!!! rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i ki77 y07