Mistiskā pazušana.


Kādu jauku, saulainu rītu devos pastaigā pa varokas ieliņām. Staigāju, pētiju un lūkojos, kas šeit labs. Tad pēkšņi ieraudziju, ka Frediriks un Kristaps90 strīdās par bultām [arrow] kuras labākas. Es nevarēju to izturēt, un devos aši glābt abus no traumām. Pieejot viņiem klāt sākām runāt. Es dziļi domās cerēju, ka strīds nesāksies no jauna, jo biju to pārtraucis. Mēs kārtīgi izrunājāmies, un kļuvām par pazīstamiem draugiem. Tad nākamajā dienā es ieejot savā akountā redzu ka, friend čatā uzaicinājumu uz ‘’Bounty hunter’’ vai tautas saīsinājumā saucamo BH. Es kārtīgi apdomāju sekas, jo mēdz bieži būt ļaundari. Viņi beidzot mani pielauza. Mēs taisnā ceļā devāmies uz ‘’Camelot’’ sazvejot ‘’shark’us’’.
Kad bijām sazvejojuši pietiekami daudz, visi trīs devāmies uz Varoku, un caur veco wildu uz Bounty hunter nometnīti/alām. Visi savācām visu nepieciešamo devāmies iziet pamācību. Kad bijām izgājuši pamācību bijām gatavi doties liktenīgajā gājienā.




Ieejot Bounty hunter visi sākām skraidīt, meklēt pretiniekus. Pēkšņi uzdūrāmies uz vienu 103 combat cilvēciņu. Nu mēs nodomājām, ka esam stiprāki, jo katram 98-100 combat. Skrējām klāt un sākām sist. Tad mēs jeu sapriecājāmies par whip un full dragon, ka pēkšņi viņam no aizmugures iznāca bars ar aptuveno trīsdesmit cilvēkiem ar magic short bow, un dragon bultām. Viņi sāka mūs šaudīt, mēs meiģinājām bēgt, bet nekas neizdevās. Nomirām pa minūti. Pēc nāves visi kā jeu parasti satikāmies ‘’Lumbridge’’. Un tur apspriedāmies, par zaudēto cīņu. Bijām gatavi iet otrajā trip. Aizgājam uz varoku, un paņēmām ēdienu, un setu. Savācāmies, un devāmies uz Bounty hunter. Tur apspriedāmies velreiz par stratēģiju un gājām alā. Kristaps90 centās atrast kādu spēlētaju kurš stāv viens. Pēkšņi viņš uzraksta, ka ir atradis, mēs sagājām kopa, un sadalījām vietas. Es piegāju no aizmugures uzšavu ar maģiju ‘’snare’’. Viņš bija sasaldēts uz piedspadsimt sekundēm, un to piedspadsmit sekunžu laikā kristaps90 un Frediriks sita, bet es piesedzu no bandām. Un tā beidzot pirmais nāvējošais players ir. Bijām priecīgi par padarīto.
Dažas dienas vēlāk, atkārtojot veco stratēģiju, gājām Bounty Hunter. Noraudzijām mērķi un devāmies uzbrukuma. Es uzsitu ar snare, un kristaps90 ar Frediriku sāka viņu sist. Tad pēkšņi kristaps90 pilnā ātrumā laižās projām no manis un Fredirika, aizskrēja, izlogojās, pazuda. Nositot pretinieku, gājām meklēt Kristapu, bet no kristapa ne miņas. Bijām sašutuši, un nezinājām ko darīt.




Nākamajā dienā cērtot kokus redzēju kā Kristaps90 skrēja garām ar daudz tautu sev aiz muguras, nodomāju kas pa lietu. Sāku viņus ķert, un meiģināju jautāt, kas par lietu, ka pazudi tā pēkšņi? Viņs pateica dažus lamuvārdus un aizskrēja prom ar jauno bandu.


Paldies par uzklausīšanu, ceru ka patiešam izlasīsiet kout pusi. Būtu pateicīgs, par novērtējumu, tikai lūdzu nevērtējiet mani tāda līmeni kā streli, vai kadu citu, JO shis ir man tikai pirmais raksts.


Special tnx greenphoebus [ĻOOTI PIEDOD JA NEPAREIZI UZRAXTIJU]

Ceru uz sapratni, un ja patiešām nav grūti, tad pasakiet ko vajadzētu uzlabot.


Ar cieņu pihs.

Laboja ill Nino @ 18 Apr 2008 02:30 pm