Sveicināti runescape.exs.lv lietotāji,


          Iedvesmojoties no citu lietotāju progresa blogiem un pateicoties dažiem labiem cilvēkiem ,precīzāk, @BMTH_LP, @lemonwave, @4fun, @eedgars - kārtējo reizi esmu atgriezies man tuvajā spēlē ,RuneScape 3, un nolēmis arī izveidot sava RuneScape 3 konta progresa blogu.
          Atsācis savus RuneScape 3 piedzīvojumus ar main kontu esmu tieši 8. februārī ,uzreiz nopērkot Membership, kad augstāk minētie labie cilvēki diezgan labi mani pārliecināja beigt spēlēt OldSchool RuneScape un atsākt spēlēt RuneScape 3 un ,@lemonwave ar @4fun piekrītot apskaidrot kā strādā un kā efektīvi izmantot Evolution of Combat (par ko viņiem arī atsevišķs paldies).
          Atsācis RuneScape piedzīvojumus esmu ar sekojošiem stats:

 

 

           ...un uz to momentu man bankā bija ~4m. Par to naudu es iegādājos Dragon rider armour un aizgājis pie Aviansie ,lai nopēlnītu papildus naudu priekš maniem nākotnes piedzīvojumiem.

          Pec Aviansie es no sava skiller esmu pārmetis visu savu naudu ,12m, un iegādājies Saradomin Godsword. Un tikai no šī momenta var teikt ,ka manam kontam sākās acīmredzams progress.

 

 

          Pa vienu mēnesi (08.02.2016 - 15.03.2016) esmu izdarījis sekojošas lietas (hronoloģiskā secībā):

  • Trenēju Combat stats un Slayer;
  • Nomainīju konta segvārdu no PHonomaNS uz Railman0z;
  • Pildīju visas man pieejamās Clue scroll (Hard) ,kuras esmu dabūjus no Slayer task, līdz dabūju Third age shield;

    Par nopelnīto naudu no Third age shield pārdošanas, esmu iēgādājies sev normālu gear priekš Melee (Bandos set + Warrior's ring), Ranged (Armadyl set + Karil's crossbow) un stuff priekš Double XP Weekend.

  • Pievienojies Twitterscape klanam;
  • Piedalījos Double XP Weekend ,kura visus sasniegumus var apskatīt šeit;
  • Saņēmu Veteran cape un hood (5 years);
  • Un visu atlikušo laiku esmu pildījis quests. Piedzīvojumu 3. nedēļā esmu pabeidzis visus Novice grūtības quests un vakar (14.03.2016) pabeidzu visus Intermediate grūtības quests;

          Mēneša progresa kopsavilkums divās bildēs (salīdzini ar pirmo bloga bildi ,kur redzami stats):


 

Vieta konta progresa bloga otrā mēneša kopsavilkumam. 

          Manu konta progresa blogu ir plānots atjaunināt un papildināt katru mēnesi ,ja vien Jūs neizrādīsiet interesi un velmi ,lai es to daru biežāk.

Laboja WYM?, labots 7x