Labs vakars visiem.
 Šajā klusajā svētdienas vakarā sēžu pa māju, gatavojos rītdienas praksei skolā. Pie datora īšti ko darīt nau, tādēļ izdomāju izveidot šo topiku.
 Sēdēju un domāju, ko varētu RuneScape uzlabot, papildināt utt. Divas idejas uzrakstīšu.
1. Derētu izveidot talantu koku. Jā, tūlīt kād sgudrinieks sāks runāt par WoW, taču nē. Talantu koki ir ļoti daudzās MMORPG spēlēs, tācu katrā to dēvē citādi, piemēram - talents, traits... Kamdēļ tas vajadzīgs? Ar talantu palīdzību RuneScape accounti vairak iegūtu savu peronalitāti. Būtu unikālāki, ne tik vienveidīgi, jo katrs spēlētājs varētu izvēlēties, kā to pilnveidot pēc saviem ieskatiem. Talantu punkti nāktu klāt ar katru iegūto combat līmeni. Teiksim talent tree varētu sadalīt 3 daļās - Skilling, Monster Hunting un Player versus player (Protams būtu jāizdomā nedaudz kreatīvāki nosaukumi).
Izskatītos apmēram šādi, protams ne tik prasti bet ar tādu ideju:

Basic talents - pie šiem talantiem piederētos basic talanti, kurus var iegūt te pat, sākuma līmeņos, respektīvi - paredzēti iesācējiem. Es nezinu, piemēram 20% iespēja, ka apēstais krabis, jeb vienalga kas netiks apēsts, vai tiks aizstāts ar vēlvienu, running energy atjaunojas par 5% ātrāk un tamlīdzīgi.
Skilling talents - pie šiem talantiem būtu vairāk talanti, ka snoskaņoti uz briesmoņu sišanu. Atvieglot boss cīņas, slayer kačāšanu, vai ko tamlīdzīgu.
PvP talents - pie šīs grupas piederētos talanti, kas paredzēti tiem, kam patīk sist citus.
Citas lietas par to:
 *Talantus par kādu konkrētu naudas summu (pēc manām domām tai būtu jābūt ievērojami lielai, jeb arī augt, augot spēlētāja līmenim) būtu iespējams pārkārtot.
*Rēķinamies, tā kā ir 138 cmb līmeņi un lai nesanāktu tā, ka 138 līmeņa spēletāji piepildījuši pilnu talantu koku un ir ūber kruti, tad talantu kokam būtu jābūt lielākam. Tādā veidā cilvēkam būtu pašam jāizvērtē kuras spējas viņam vajag un kuras nē.

2. (Ideja arī aizgūta nedaudz no WoW'a taču domāju, ka nav slikta. Tā kā mūsdienās daudzi vairs neiet apciemot vecos bosus, kuri agrāk rādījās spēlētāju ļaunākajos murgos, kā piemēram King Black Dragon, Kalphite Queen u.t.t., pirms bosu istabām, atvērtos logs kurā būtu jāizvēlas, grūtības pakāpe, kurā spēletāji grib spēkoties ar šo briesmoni (Wowā tas būtu normal un heroic). Heroic modā grūtības pakāpe būtu daudz lielāka, monstra līmenis aŗī būtu lielāks, taču arī atlīdzība būtu kāds jauns, spēcīgs ierocis. Tādā veidā šie briesmoņi vismaz no RuneScape pasaules neizmirtu.
Tas būtu no manas puses.
Tagad uzdevums jums. Pastāstiet, ko jūs vēlētos ieviest šajā spēlē.

Domāju, ka varētu izveidoties interesanta diskusija.

P.S. Pie idejām nesaukt tādas lietas kā - old wildy, no trade limit, duel arena u.t.t. vajag jaunas idejas.